ved Lisbeth Støttrup





Info




Lidt baggrundinformation om
Visuversa - et visuelt univers

Visuversa var et one-woman firma, som tog sine første skridt i marts 2003. Dengang med hjemmekontor, senere med arbejdsplads i Filmbyen i netværksgruppen Turbinen.
I foråret 2008 fik jeg mulighed for en stilling som grafiker, projekt- og multimediemedarbejder i afdelingen sosuMedia på SOSU Aarhus. I en årrække herefter har Visuversa fungeret som bierhverv - indtil 2015.

Visuversa - hvad betyder det?
Visuversa er en leg med ord - kommer primært af visuelt univers - og så lidt mere. For Visuversa er lidt mere - lidt blandet: illustration, grafisk design og billedmageri mm.

Jeg er uddannet arkitekt (1993) fra Arkitektskolen i Aarhus, afd. for møbel og rumkunst. Har siden taget en del kurser inden for den grafiske branche og en efteruddannelse som multimedieprojektleder ved Århus tekniske Skole. Efter nogle års praktisk erfaring indenfor den grafiske verden besluttede jeg mig for at skabe mit eget visuelle univers - Visuversa!

Referencer
Det er blevet til mange spændende opgaver indenfor illustration, grafisk design og billedmageri - herunder portrætmaleri. Af kunder kan jeg bl.a. nævne iværksættere, private, Randers Kommune, Social- og sundhedsskolen i Aarhus, Politikens Forlag, Aschehoug Dansk Forlag, Paseofilm, TDC-online, DR multimedie, Pfeizer m.fl.



Jeg arbejder også med malerier, her er et link til min maleri-hjemmeside:

lisbeth-støttrup.dk